IKLAN KAMI DI MUDAH.MY

Friday, July 30, 2010

TAMAN PERTANIAN UNIVERSITI UPM SERDANG SELANGOR

salam,

semalam aku g taman pertanian university kat upm. nak beli susu lembu segar.. dapat ler kiteorang beli sebotol 1.5liter rm4 jer..

meriah gak kat sana sebab ada jualan ala2 pasar malam dan ada DJ tak bertauliah buat lawak kat situ..hehehe selain susu lembu korang ble gak beli daging/tulang lembu fresh dengan harga hmm.. hmm.. tersangat ler murah.. hehehe

ikan pun ada jual.. off course laa bukan ikan laut sebab mana ada laut kat upm kan kan kan.. hehehe. ikan yg ada aritu.. keli dan lampam.. sayur2 pun ada gak.. bayamn kankung dan macam2 lagi.. tapi yg paling aku terkezut.. limau nipis die saiz 3kali ganda dari saiz biasa.. bau plak wangi semacam.. aku tak beli sebab mahal gak.. 5biji rm2..

cendawan pun upm ada jual.. tak silap aku sekilo rm8.. mmg sedap kalau buat cendawan goreng..huhuhu.

aku call berkali2 dnoul pasal die nak susu lembu.. nak wat keju katanya.. hampeh tak angkat call.. weh ko tido ker!!!..

p/s: gambar minggu depan aku masukkan.. lupa lak bawak usb cable..


wassalam

1 comment:

  1. salam.kalau nak beli susu lembu dlm kuantiti yg byk bole ke?

    ReplyDelete